Contact

Dragi prieteni,

Dorim să vă asigurăm că, în această perioadă provocatoare, vă suntem alături, ca furnizor de încredere. Continuăm să urmărim îndeaproape evoluția epidemiei COVID-19 și ne adaptăm acțiunile, punând pe primul loc sănătatea și siguranța angajaților, a clienților, a consumatorilor și a partenerilor noștri.

În conformitate cu dispozițiile autorităților competente, am luat toate măsurile interne de prevenție privind igiena și siguranța alimentară, dar și pentru siguranța angajaților noștri, organizându-ne fluxul de producție astfel încât să putem asigura furnizarea produselor noastre în condiții optime, tuturor clienților noștri.

Lucrăm în siguranță:

    Am restricționat accesul în unitățile noastre;

    Monitorizăm temperatura și starea de sănătate a angajaților din producție. Celor care prezintă o temperatură ≥ 37,3° C sau cu simptome asemănătoare gripei sau virozei li se va interzice accesul în spațiile noastre;

    În toate unitățile noastre, au fost transmise instrucțiuni clare de prevenție a răspândirii virusurilor și am crescut frecvența de curățare a tuturor zonelor (birouri, suprafețe, mânerele ușilor, etc);

    Atât personalul din spatiul de productie, cât și cel de livrare este echipat corespunzător, cu mască și mănuși de protectie.

 

Program: Luni – Sambata 9:00 – 18:00

  Telefon: 0745 018 888

  E-mail: contact@donutstudio.ro

Instagram: @donut.studio

Facebook: @donutstudio

 

 Suntem aici pentru a va raspunde oricaror curiozitati. Dupa preferinta, ne puteti contacta telefonic sau ne puteti lasa un mesaj, folosind formularul de mai jos. Va multumim!